Admin Administrator
Broj komentara : 1598 Join date : 2008-11-23 Age : 33 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: DOBRO DOSLI NA LAV PUBLIC FORUM Tue Dec 02 2008, 01:54 | |
| DOBRO DOSLI NA LAV PUBLIC FORUM POST JE POSTAVLJEN STROGO ZA ONE KOJI NEMOGU DA ODVOJE 1 MINUTU SVOGA VREMENA DA SE REGISTRUJU NA FORUMU.
REGISTROVANIM ČLANOVIMA JE FORUM POTPUNO OTVOREN ZA DOWNLOAD,UNBAN,ŽALBE,POHVALE..... AKO NEKOME TREBA POMOC PRI REGISTRACIJI NEKA SE OBRATI OVDE MI CEMO MU POMOCI.
|
|
thEodeN Poljoprivrednik
Broj komentara : 75 Join date : 2008-11-23 Age : 35 Mjesto : Banja Luka
| Naslov komentara: Re: DOBRO DOSLI NA LAV PUBLIC FORUM Wed Mar 18 2009, 23:48 | |
| 1. Kliknes prvo na Registracija 2. Ispunis sve podatke sto ti trazi 3. Odes na svoj mail i proveris da li ti je stigla kakva poruka sa lavforuma.co.cc otvoris je i kliknes na link koji ti bude u poruci 4. Vratis se vamo i uneses podatke u Login
Valjda je tako ;d |
|
ShoOteR nobyc^^ LAV TEAM
Broj komentara : 1445 Join date : 2010-03-10 Age : 28 Mjesto : 2 sobe i kuhinja :)
| Naslov komentara: Re: DOBRO DOSLI NA LAV PUBLIC FORUM Thu Jun 17 2010, 00:30 | |
| aaaaaa boze kako ljudi glupa pitanja postavljaju kliknes na registracija onda popunis tu sve podatke odes na svoj mail koji si ostavio i otvori poruku od www.lavforum.net u njoj ce ti bit neki link klikni na njega i samo upisi svoje podatke u polja username i password, kliknes login i eto te na 4umu |
|
*-|Alexa Gost
| Naslov komentara: :) Sun Jan 23 2011, 03:37 | |
| Ja sam aleksa i imam admina na serveru pod nickom *-|Alexa <3 Andjelu|-* ali sam zaboravio PW ... kad ulazim na server sa svojim nikom i kaze da sam kikovan tako da nmg igrat sa svojim nikom ... pls da mi samo date PW ako ga mogu dobiti nazad hvala ... |
|
Kapio Moderator
Broj komentara : 557 Join date : 2010-02-11 Age : 29 Mjesto : Wasteland
| Naslov komentara: Re: DOBRO DOSLI NA LAV PUBLIC FORUM Wed Jan 26 2011, 23:59 | |
| |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: DOBRO DOSLI NA LAV PUBLIC FORUM | |
| |
|